LAJET LINGERIE

Lajet Lingerie is een exclusieve lingeriewinkel in Zwolle en inmiddels een begrip in haar wijde omgeving. Wij hebben de winkel geopend in 1994, met als Missie: 'Alle vrouwen in alle vormen mooier maken!'. Iedere vrouw is uniek en daarom hebben wij aandacht voor zowel grote als kleine maten.

U zult een bezoek aan onze winkel ervaren als een bijzondere beleving in een warme en vertrouwelijke omgeving. Door onze jarenlange ervaring en speciale aandacht, weten wij u als geen ander een passend advies te geven, die uw persoonlijkheid en zelfvertrouwen zal onderstrepen.

Lajet onderscheidt zich door de uitzonderlijke presentatie van exclusieve lingeriemerken zoals: Lise Charmel, Chantal Thomass, Eprise, Pleasure State, Ambra en Empreinte. Daarnaast voeren wij een prachtige badmode collectie, met merken als: Maryan Melhorn, Nicole Oliver, Gottex, Riodal, Cia Maritima, Save the Queen Sun, Gideon Oberson en Lulli Fama. Tot slot maakt de nachtmode van onder andere Hanro, Chantal Thomass, Pluto en Marjoleine maken de collectie en de winkel compleet.

U bent van harte welkom! Er staat altijd een kopje koffie voor u klaar.

Jet

Jet LaJet Lingerie winkel
LaJet Lingerie onze winkel